​Onbeperkt bellen naar het buitenland

Zijn er alles in 1 pakketten te krijgen met onbeperkt bellen naar het buitenland? Om hier antwoord op te geven, en het voor u het makkelijker te maken om een keuze te maken bij welke provider u een alles in 1 pakket wilt afsluiten, hebben we in dit artikel beschreven wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van onbeperkt bellen naar het buitenland vanuit Nederland per aanbieder.

Onbeperkt bellen naar het buitenland van KPN

Bij een alles in 1 pakket van KPN is het mogelijk om als extra optie het BelOnbeperkt altijd pakket te kiezen. Deze optie van KPN biedt u het volgende:

• Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland

• Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 40 landen

Onder het onbeperkt bellen naar vaste nummers vallen de landen uit de Europese Unie, diverse andere landen in Europa en een aantal niet Europese landen waaronder Turkije, Marokko, Suriname, Curaçao en de Verenigde Staten. Het abonnement BelOnperkt kost 16,50 per maand extra. Goed te vermelden is dat het abonnement gratis is voor degenen die een Alles in een premium pakket afsluiten bij KPN.

Onbeperkt bellen naar het buitenland van Tele2

Tele2 heeft ook een onbeperkt bellen abonnement als optie. Het zogeheten Bel Onbeperkt Europa pakket kunt u afsluiten voor een extra bedrag van 5 euro per maand en daar voor krijgt u het volgende:

• Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 33 Europese landen.

Tele2 heeft dus niet landen zoals Turkije, Marokko en de VS toegevoegd, waardoor dit pakket voor een groot aantal mensen minder interessant is.

Onbeperkt bellen naar het buitenland van XS4all

XS4ALL heeft twee buitenland onbeperkt bellen opties.

• Bellen onbeperkt Benelux

• Bellen onbeperkt Buitenland

Pakket onbeperkt Benelux kost 17,50 euro per maand extra en naar welke landen u onbeperkt kunt bellen geeft de naam van het pakket al prijs. Bellen onbeperkt Buitenland kost 22,50 extra per maand en geeft u de mogelijkheid om onder andere te bellen naar Australië, Canada, Marokko, VS en België.

Onbeperkt bellen naar het buitenland van Online.nl

Bij Online.nl kunt u kiezen uit twee buitenland pakketten, deze pakketten kunt u als extra optie bij een alles in 1 pakket afsluiten.

• Hallo Europa

• Hallo Wereld

Beiden opties zijn te bestellen voor 5 euro per maand extra. Bij de keuze Hallo Europa kunt u onbeperkt bellen naar 28 landen en maakt u de keuze voor Hallo Wereld kunt u onbeperkt bellen met 18 landen buiten Europa en 4 extra landen binnen Europa. Mocht u beiden opties kiezen voor een bedrag van 10 euro dan heeft u via Online.nl het grootste bereik qua landen keuzes.

Onbeperkt bellen naar het buitenland van Ziggo/Vodafone

Ziggo/Vodafone biedt geen extra optie aan met onbeperkt bellen bij een alles in 1 pakket. Wel is er een optie om voor 15 euro extra per maand een vast bellen abonnement plus te kiezen. Bij dit abonnement krijgt u 2500 minuten die u vrij kunt besteden naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Waar u op moet letten voordat u een abonnement afsluit KPN ziet er in de beschrijving een stuk duurder uit met het onbeperkt bellen naar het buitenland pakket, echter is het zo dat u bij Tele2 alleen deze optie kunt bestellen bij een standaard onbeperkt bellen abonnement. Hierdoor komt u respectievelijk uit op 17 euro extra kosten per maand. Bij Telfort komt het bedrag uit op een totaal van 15 euro extra per maand (Telfort deelt zijn bel abonnementen in drie pakketten in Mobiel, Onbeperkt Nederland en Onbeperkt Buitenland), maar mocht u enkel het Buitenland pakket willen afsluiten kan dit!

​Onbeperkt bellen naar het buitenland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *