Intern en extern een professionele uitstraling geven aan je ondernemingspand

Promotie van je bedrijf is heel erg belangrijk. En dan natuurlijk ook voor je ondernemingspand. En voor de promotie kan je natuurlijk verschillende soorten promotiemateriaal gebruiken. Het gaat erom dat je bedrijf gezien wordt en dat het past bij de onderneming die je hebt. Maar naast de buitenkant wil je ook dat alles intern op rolletjes verloopt. 

Verlichte doosletters

Doordat je verlichte doosletters gebruikt als promotie voor je onderneming geeft dit een opvallend aspect. Natuurlijk kan je ook kiezen uit onverlichte doosletters. Maar juist doordat ze verlicht zijn is het niet alleen zo dat het overdag goed te zien is maar in de avonduren stralen de letters van het pand af en ook dan wordt je onderneming gepromoot.

Verschillende soorten doosletters 

De keuze van soort doosletters zijn ruim. Zo zijn er onverlichte, verlichte en indirect verlichte doosletters. De doosletters zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben een breed scala aan kleuren. Wanneer je de verlichte doosletters neemt zijn deze uitgerust met led- en neonverlichting. Wil je een opvallende uitstraling dan zijn de doosverlichting met neonverlichting een optie. De variant met Ledverlichting is weer energiezuinig en milieuvriendelijk.

Het is nog niet eenvoudig om de juiste grootte van de doosletters te kiezen. Er moet rekening gehouden worden met een aantal punten. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van de ervaring van de medewerkers van mensen op dit gebied. Met hun vakkundig advies heb je de juiste doosletters maar ook wat betreft grootte en kleur.

De onderneming zichtbaar maken

Wanneer je op het pand van je onderneming doosletters gebruikt ben je vanaf afstand goed te zien. Dit is natuurlijk een voordeel voor je onderneming om gemakkelijk gevonden te kunnen worden maar het is ook een vorm van promotie. Juist door die promotie kan je weer nieuwe klanten werven. De uitstraling van je pand is ook meteen heel anders door de doosletters. De uitstraling van het pand is belangrijk omdat dit het eerste contact is tussen klant en bedrijf. In sommige gevallen is er toestemming nodig om doosletters op het pand te mogen hebben.

Interne aandachtspunten

Intern wil je daarnaast ook dat alles goed voor elkaar is. Want daarmee zorg je voor blije en enthousiaste medewerkers die juist weer het juist uitstraling naar je (potentiële) klanten. Een van de beste manieren om dit te doen is door een goed CRM systeem te hebben voor je werknemers. Want hiermee worden alle contactmomenten op de juiste manier vastgelegd. Je werknemers zijn hier beter door geholpen, maar je klanten kunnen er ook beter door worden geholpen, waardoor zij weer een betere ervaring hebben.

Intern en extern een professionele uitstraling geven aan je ondernemingspand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *