Unieke promotionele producten voor je bedrijf

Of je nou naar de beurs gaat, je klanten een pakketje op wilt sturen of iets aan je werknemers wilt geven dan zijn promotionele producten van je bedrijf in meerdere opzichten gunstig om te hebben. Op deze manier maak je ten eerste je (potentiële) klanten of je werknemers blij en daarnaast ben je jouw bedrijf ook nog aan het promoten. Bovendien hoeven dergelijke producten niet duur te zijn. Zeker niet wanneer je ze in een grote bestelling tegelijk bestelt. Maar wat zijn de juiste producten om te bestellen en uit te delen aan je personeel en de klanten? Hieronder geven we een aantal tips.

Tips voor promotionele producten voor je bedrijf

Zoek je inspiratie voor producten waarmee je bedrijf wordt gepromoot? Neem het onderstaande rijtje door en wellicht zit hier een tip tussen die je direct toe kunt passen.

  • Bedrukte mokken: Wie houdt er niet van koffie drinken? Juist, bijna iedereen is dagelijks wel in voor een bakje koffie. Op deze manier wordt koffiedrinken uniek.
  • Informatie boek of blad over het bedrijf: Handig alle informatie en weetjes over je bedrijf in een overzicht. Dit kan zowel uit het verleden als de visie voor de toekomst zijn. Zowel klanten als werknemers willen graag wat meer weten over je bedrijf. Het bedrukken maken van de boeken en of bladen kan gespecialiseerd worden aangepakt door Pumbo. Pumbo staat bekend om het drukken van boeken in zowel grote als kleine oplage voor ieder type boek.
  • Bedrukte pennen: Niet het meest unieke cadeau om uit te delen, maar er is een reden voor waarom dit niet het meest origineel is. Pennen komen namelijk altijd goed van pas en het is gemakkelijk om te bewaren. Daarom zal iedereen een pen accepteren en is jouw logo altijd bij de hand.
  • USB-sticks: ook deze komen altijd van pas. Zeker wanneer het sticks zijn die over een goed geheugen beschikken. Mensen kunnen het zowel gebruiken voor het werk als voor buiten het werk om.
  • Kleding en accessoires: Ook deze zijn goede opties. Ieder mens heeft namelijk kleding nodig en accessoires is altijd leuk om te ontvangen. Wordt er gekozen voor kleding? Dan is de kans bij sportkleding het grootste dat deze daadwerkelijk gebruikt gaat worden.
Unieke promotionele producten voor je bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *