Bedrukte Papiertape

Professionele bedrijfspakketten versturen

Ben je net een eigen webshop begonnen? Of zit je er aan te denken om een webwinkel te starten? Als je eigenaar bent van een webshop krijg je vast en zeker te maken met het verzenden van pakketten. Groot of klein, de pakketjes moeten altijd veilig worden verzonden. Je wilt natuurlijk geen boze klanten als gevolg van een beschadigd pakketje. Wij geven je drie tips zodat jij op professionele wijze bedrijfspakketten kunt versturen.

Welke aanbieder kies ik?

Als je net een webshop bent begonnen, is het vaak geen probleem om de producten zelf te verpakken en deze naar het postkantoor te brengen. Als je eenmaal meerdere bestellingen op een dag krijgt, wordt het een hele klus. Als je meer dan honderd pakketten per jaar verstuurd, kun je een contract sluiten met een pakketvervoerder. Deze neemt de verzending van jouw producten helemaal uit handen. Maar hoe kies je nu de juiste aanbieder. De pakketvervoerder moet in ieder geval aan een aantal aspecten voldoen:

  • Snelheid: de bestellingen moeten snel geleverd worden
  • Flexibel: de distributeur moet flexibel te werk gaan
  • Betrouwbaarheid: je moet er vanuit kunnen gaan dat al jouw pakketten daadwerkelijk bij de klant aankomen.

Hoe gaat het met retourzendingen?

Als je een aanbieder hebt gevonden, weet je zeker dat je pakketten snel en veilig aankomen bij de klant. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de retourzendingen. Het kan namelijk altijd voorkomen dat het product niet bevalt of dat de klant een product wil ruilen. Je kunt er voor kiezen om de klant de bestelling te laten retourneren bij het postkantoor. Een andere optie is om je vervoerder het bij de klant op te laten halen.

De juiste verpakking

Niet geheel onbelangrijk: de verpakking van het pakket. Als bedrijf wil je professionaliteit uitstralen. DIt doe je niet alleen met een gebruiksvriendelijke webshop, maar ook met het pakket dat de klant ontvangt. Zorg ervoor dat de producten in een goede doos worden verpakt. Papiertape laten bedrukken is een goede optie als je tape gebruikt op de dozen. Je kunt zo jouw bedrijfsnaam op de tape laten bedrukken. Dit ziet er niet alleen professioneel uit, maar zorgt ook voor herkenbaarheid.

Metatitel: Professioneel bedrijfspakketten versturen

Metatekst: Als je een webshop bent begonnen, krijg je ongetwijfeld te maken met het verzenden van pakketten. Lees hier hoe je professioneel pakketten verstuurd.

Bedrukte Papiertape

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *